JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Deze set bestaat uit:

2 x Vouwunit 6 sports met anti slip
1 x Platform met luik 190
2 x Horizontaalschoor

1x Diagonaalschoor
4 x Dubbelgeremde zwenkwielen rubber 12.5 cm
8 x Stalen borgpen
2 x Stabilisator 200

Wanneer u op grotere hoogte gaat werken is het belangrijk dat u de steiger deugdelijk stabiliseert. Dit kan door middel van borging aan de gevel of door de basis te verbreden met rolsteiger stabilisatoren. Deze set biedt u een complete kamersteiger die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De set is als twee keer een losse kamersteiger te gebruiken of als 1 toren met een veilige werkhoogte van 4,7m.

Voor zowel binnen als buiten is deze rolsteiger uitermate geschikt. De wielen met een doorsnede van 15cm hebben geen spindel dus wij adviseren u wel deze steiger zoveel mogelijk op een vlakke ondergrond te plaatsen. Is dit niet het geval kiest u dan voor een smalle rolsteiger of besteld u los 4 spindelwielen.

De combi kamersteiger is compact in de opslag, heeft een platformlengte van 190 cm en 60 cm breed en is te gebruiken als twee keer een losse kamersteiger.